Menu Close

Reunió amb Tània Verge, consellera d’Igualtat i Feminisme de la Generalitat de Catalunya

Calaix de Sastre, com a membre del Consell de Dones de Sant Feliu de Llobregat, s’ha reunit amb la consellera d’Igualtat i Feminisme de la Generalitat de Catalunya, Tània Verge, en una visita institucional al Baix Llobregat. Entre d’altres institucions, la consellera s’ha reunit amb diferents representants de l’Ajuntament de Sant Feliu al Palau Falguera, entre els quals destaquen l’acalde Oriol Bossa i la regidora de Feminismes i LGTBI, Loren Rider Jiménez.

Tot just després, la trobada ha estat amb el Consell de Dones de Sant Feliu de Llobregat, del qual Calaix de Sastre n’és membre. A la reunió hi ha participat la presidenta de Calaix de Sastre, Maria Teresa Carcasó, on se li ha exposat les iniciatives engegades pel Consell.

Des de la nostra entitat sempre ens manifestem contra les violències masclistes, i hem animat a la sensibilització de la població per combatre la desigualtat i eradicar el maltractament envers les dones, una de les formes més visibles de violació dels drets humans.

La consellera ha finalitzat la seva visita i s’ha adreçat al Consell Comarcal i ha participat en el 6è Congrés de les Dones del Baix Llobregat.

Tània Verge és llicència en Ciències Polítiques i de la Administració per la Universitat Pompeu Fabra; és doctora en Ciencia Política per la Universitat Complutense de Madrid i és catedràtica de Ciència Política per la Universitat Pompeu Fabra, on ha dirigit la Unitat de Igualtat entre 2014 i 2021.