Menu Close

Castanyada i Correllengua popular i cultural, del 30 d’octubre al 6 de novembre

Ja tenim aquí les activitats del Correllengua 22 a Sant Feliu:

  • Diumenge 30 octubre: Actuació d’Erox Màgic amb l’espectacle de màgia ‘Best Hits’. Tindrà lloc a les 12h al Centre Parroquial. Podeu adquirir les vostres entrades a través d’aquest enllaç.
  • Dilluns 31 d’octubre: A les 17h, castanyada popular i cultural a la plaça de la Vila, amb tallers. A les 18h, actuació d‘Oriol Bargalló i flama i lectura del manifest.
  • Dimarts 1 de novembre: A les 17h, castanyada popular i cultural amb el tallers de Qkades. I a les 19h, actuació de ADansa. També hi haurà flama i lectura de manifest.
  • Diumenge 6 de novembre: Dintre del 40è Cicle d’Espectacles Familiars, representació de l’obra “Un vestit nou per a l’emperador’ de la companyia Pera Llimonera, al Centre parroquial. Es tracta de l’obra clàssica de Hans Christian Andersen. Sa Majestat l’emperador és a punt d’estrenar “UИ” vestit nou, únic i meravellós que no caldrà cosir, rentar, ni planxar, i que per durarà per sempre. Com serà aquest vestit? Us el podeu imaginar? Podeu comprar les vostres entrades en aquest enllaç.

Correllengua

La vint-i-sisena edició del Correllengua es dedica a la figura de l’escriptor Joan Fuster i al seu llegat literari, coincidint amb el centenari del seu naixement . A través de la vida i l’obra de l’autor, la CAL vol reivindicar la llengua, la cultura i els anhels del poble català.