Menu Close

La Gran Gimcana de la Rosa supera amb escreix les espectatives amb prop de 100 persones participants

El passat 11 de maig va tenir lloc la 22a edició de la Gran Gimcana de la Rosa, una activitat emmarcada en les Festes de la Primavera de Sant Feliu de Llobregat.  Més de 70 persones, amb l’ajut de 25 voluntaris, distribuïts en 18 equips, van viure l’experiència de cercar i superar les 8 proves que es van repartir per la ciutat ambientades amb temàtica de les roses de Sant Feliu. Els guanyadors van ser:


1r premi – Maripilis
2n premi – Chichky Salsy
3r premi – Los 4 fantásticos

 

L’activitat consta d’una sèrie de proves ubicades a diferents punts de la ciutat. Les proves es fan en grups de 4 persones, a partir de les pistes que facilita l’organització. La temàtica de les proves està ambientada en el món de la rosa i en els fets culturals més destacats de l’any i de la ciutat.

Una mica d’història
La Gimcana va començar el 1998 era una de les activitats que va sorgir de la comissió ciutadana de celebració del 40è aniversari de l’Exposició Nacional de Roses. De totes les iniciatives és l’única que ha sobreviscut més de 20 anys juntament amb el Ball de la Rosa, organitzat per l’Associació de Balls d’Envelat Santfeliuenc.