Menu Close

Torna la Gimcana de la Rosa el dissabte 11 de maig. Vine i participa!

Calaix de Sastre, un any més (i ja van 22) torna a preparar la Gimcana de la Rosa el dissabte 11 de maig, coincidint amb les Festes de Primavera de Sant Feliu de Llobregat que tenen lloc del 10 al 12 de maig. L’activitat consta d’una sèrie de proves ubicades  a diferents punts de la ciutat. Les proves es fan en grups de 4 persones, a partir de les pistes que facilita l’organització. La temàtica de les proves està ambientada en el món de la rosa i en els fets culturals més destacats de l’any i de la ciutat Us podeu apuntar com a VOLUNTARIS o com  GRUPS.

La inscripció ha de ser en grups o equips de quatre i la formalització es pot fer físicament al Palau Falguera fins al 10 de maig o bé fins al mateix dia de la gimcana, el 11 de maig, abans de les 10.30h a la plaça de l’Estació.

L’edat a partir de la qual es pot fer la inscripció és a partir de 8 anys. La sortida serà a les 10.30h a la plaça de l’Estació i finalitzarà a les 13.30h, al mateix Palau Falguera. Hi haurà premis per al primer, segon i tercer grup de classificats i la seva posició anirà d’acord amb el temps, la regularitat i els punts aconseguits durant les proves. Els guanyadors se sabran el mateix dia de la gimcana.

Les Festes de la Primavera inclouen entre altres esdeveniments, la 61a Exposició Nacional de Roses de Sant Feliu de Llobregat i la 40a Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat.