Menu Close

Calaix de Sastre posa en obert online les produccions ‘Mil anys en deu dits’ i ‘Festardor’

I malgrat tot… el dia 27 de març és el #DiaMundialdelTeatre, i Calaix de Sastre vol participar d’aquesta festa de la cultura i les arts per obrir a tothom dues de les produccions que la nostra associació ha organitzat o hi ha col·laborat.

La primera de les produccions que ara podeu veure en obert és el musical “Mil anys en deu dits”, el musical de la història popular de Sant Feliu de Llobregat interpretat per la cia. Enric Borràs.

El musical, amb text original i direcció escènica de Joan Lorenzo Carcasó, música de Pere Borrell i direcció musical de Conxita Safont, presenta deu anèctodes principals de la història de Sant Feliu on el públic viatjarà a través del temps i dels segles acompanyat de la Roser, una noia de 10 anys que haurà de resoldre un enigma.

“Mil anys en deu dits” es basa en llocs, personatges i situacions que realment van existir i repassa fets dels anys 1002 (Sancti Felicis), 1243, 1340, 1486, 1524, 1636, 1713, 1854 i 1937.

 

 

La primera edició del musical es va estrenar al 2006. Al 2021 farà 15 anys.

CLIQUEU PER VEURE EL MUSICAL

Festardor, visquent la festa per dins

La segona producció en obert és ‘Festardor’. Si la cultura d’un poble és la seva identitat, aleshores Sant Feliu de Llobregat és el seguici. I el correfoc. I el bany d’escuma, i els cercavila, i els concerts… Perquè l’essència de Sant Feliu es concentra a la Festa de Tardor.

Es tracta d’un documental d’Albert Bonet i Joan Lorenzo, produït per pod.cat i Calaix de Sastre, amb imatges molt professionals. “Va ser de les primeres vegades que s’han gravat correfocs i banys d’escuma des de dins amb una càmera normal”. Joan Lorenzo explica que “amb l’Albert Bonet de pod.cat hem decidit sumar-nos a les iniciatives culturals sorgides aquests dies de confinament i us volem proposar conèixer una mica més Sant Feliu des de casa gaudint de la seva història en format musical i visquent la seva festa popular més gran des de dins”.

Podeu gaudir de més informació a www.festardor.cat o bé a través de la plana de FB pròpia.

CLIQUEU PER VEURE LA PRODUCCIÓ

Tots dos, “Mil anys en deu dits” i Festardor són materials ideals per a compartir en família pel seu aspecte educatiu i d’oci.

Per a més informació, podeu entrar a:
Twitter: @calaixsastresf
www.facebook.com/calaixdesastresantfeliu/
www.calaixdesastresantfeliu.cat

 O contactar amb Joan Lorenzo: 626 30 73 99