Menu Close

Calaix de Sastre organitza el Concurs de Sant Jordi 2020 Confinat

 

Que estiguem a casa no vol dir que no celebrem Sant Jordi. L’associació Calaix de Sastre ha organitzat el Concurs Sant Jordi 2020 Confinat, la primera i única edició d’aquesta iniciativa que vol donar cabuda a tota la creativitat de petits i grans.

Fins el dia 1 de maig es poden enviar roses de Sant Jordi fetes amb material reciclable que de ben segur hi ha per casa. Una vegada feta la rosa, s’ha de fer una foto i enviar-la via correu electrònic a correu@calaixdesastresantfeliu.cat. El mateix 1 de maig es designarà el guanyador o guanyadora d’aquesta edició.

Al vídeo que acompanya aquesta notícia, i que està penjat a les xarxes socials de Calaix de Sastre, teniu un tutorial de com fer aquesta rosa tan creativa.

Per a Joan Lorenzo, secretari de l’associació, “estar confinats no vol dir que la nostra creativitat estigui aturada. Sant Jordi s’ha de celebrar. No pot ser al carrer, aquesta vegada, però sí a les xarxes socials. Volem que grans i petits puguin col·laborar plegats en aquesta creativitat, que ens l’enviïn i la publicarem a les xarxes. No hi ha premi. Hi ha participació. Hi ha il·lusió. Hi ha voluntat d’escapar del confinament a través de l’art”.

Desde l’associació demanen a tots els participants que pengin les seves roses creatives a balcons i finestres.