Menu Close

En el Dia Mundial de les Arts Escèniques per a la Infància i la Joventut, #Quedatacasa

No el podem celebrar com voldríem, compartint espectacles en viu. Però aquests dies també hem comprovat la gran feina dels professionals del sector. Visibilitzem els infants i joves com a públic! El 20 de març ha estat el Dia Mundial de les Artes Escèniques per a la Infància i la Joventut.

Les arts escèniques representen qüestions tan fonamentals com la vivència, l’experiència compartida, l’intercanvi i l’empatia. En aquests moments tan complexos, creiem que és necessari visibilitzar aquests valors de les arts en viu.

El dia 20 de març no podrem celebrar-lo com teníem pensat, portant a nens i nenes al teatre, compartint amb ells i elles la màgia d’una experiència en comú, però els motius per a celebrar continuen sent els mateixos i hem de fer d’aquesta jornada un motiu de reivindicació i visibilització del sector.

Són moltes les propostes individuals que s’estan llançant per a arribar a nens, nenes i joves a les seves cases, per a aconseguir que el seu aïllament sigui més suportable i que les propostes i estímuls que se’ls ofereixen puguin ser el més rics possibles.

Des de Calaix de Sastre volem que es visibilitzi la riquesa del treball de les arts escèniques dirigides a la infància i la joventut. Però nosaltres aquests dies ens quedem a casa. Vindran dies millors, però mentres, podrem veure online les milers d’iniciatives per veure treatre i altres activitats escèniques, online.