Menu Close

Torna la Llegenda de Sant Jordi en una jornada cultural en plena ‘normalitat’

Pocs dies abans de la jornada cultural per definició a Catalunya, abandonem l’ús de les mascaretes en interiors… sembla que abandonem dies que quedaran en el nostre record i recuperem la normalitat i la presencialitat després de dos anys marcats per la pandèmia. Tornen les parades de roses, llibres d’autors i autores i artesania a la plaça de la Vila, sense demanar cita prèvia… i torna la Llegenda de Sant Jordi, organitzada per Calaix de Sastre. Durant el dia hi podreu gaudir també de la parada de roses. La cita amb la Llegenda de Sant Jordi la teniu el dissabte 23 d’abril a la plaça de la Vila i el 27 a la plaça de la Salut a les 18h, juntament amb altres activitats amb les quals hi col·laborem.

Activitats de Sant Jordi, incloses en la XIX Setmana de la Llengua

Durant el día 23 de abril hi podreu gaudir també de roses durant tot el dia. I el 24 d’abril a les 12h, la Sala Ibèria serà l’escenari de l’espectacle de circ “L’Y, ànsia de volar”, d’Ydlor Llach, dintre del 40è Cicle d’Espectacles Familiars. Ja podeu adquirir la vostra entrada en aquest enllaç.

“L’Y, ànsia de volar”


I el proper 25 d’abril a les 19h, inauguració de l’exposició “Músic de tot cor. Joan Tomàs i Parés, 1896-1967“ a l’Aula de Cultura de l’Ateneu Santfeliuenc, amb la presència de Liliana Tomàs, comissària de l’exposició. L’exposició es podrà visitar fins l’11 de maig.

Músic de tot cor. Joan Tomàs i Parés, 1896-1967

L’exposició fa un recorregut per les diferents facetes en les que Joan Tomàs va destacar donant a conèixer així la seva figura, obra i mestratge. En ella hi ha imatges de fotografies i documentació, algunes inèdites fins ara i fruit del treball de recerca fet per l’ocasió. També hi ha enllaços en format QR a músiques i vídeos que acaben d’il·lustrar el que s’està dient.

I el dimecres 27 d’abril, la plaça de la Salut tornarà a veure una nova presentació de la Llegenda de Sant Jordi, i s’acompanyarà amb la presentació de llibre “El concert més animal” d’Anna Fité.

El concert més animal d’Anna Fité es presentará el 27 d’abril