Menu Close

Sorteig d’una entrada doble per al concert tribut d’ABBA a la Sala Ibèria de Sant Feliu

 

Calaix de Sastre ha sortejat una entrada doble per al concert tribut del grup ABBA que s’ha fet a la Sala Ibèria de Sant Feliu de Llobregat el diumenge 7 d’abril a les 18.30 hores. El sorteig s’ha fet a les xarxes socials entre tots els usuaris que comentessin la pregunta “Per què t’agrada el grup ABBA? Finalment la santfeliuenca Ana Rodero es va emportar el premi. Aquesta acció forma part de la col·laboració que Calaix de Sastre manté amb l’empresa d’espectacles La Catifa Roja, que organitza el cicle Sant Feliu – Las Vegas.

El concert tribut va estar a càrrec d’ABBA THE NEW EXPERIENCE, una banda molt potent amb 8 músics en directe que contribueixen a difondre els seus èxits amb un espectacle musical i escènic al nivell que el grup original mereix. Les seves cançons són presents a la memòria col·lectiva de les diferents generacions marcant la banda sonora de la vida de molts de nosaltres.

Proper concert: Nit rumbera i catalana

El dissabte 4 de maig, la festa i l’alegria pugen a l’escenari a les deu de la nit amb aquest concert sabor a Gràcia. Les cançons de tota la vida dels rumbers més coneguts com Peret, Los Manolos, Los Amaya, Sabor de Gràcia i també d’altres formacions que han deixat petjada com els Gypsy Kings o el Gato Pérez.

Teniu més informació dels sortejos realitzats anteriorment en aquest enllaç.