Menu Close

Calaix de Sastre col·labora amb La Catifa Roja per fer difusió del cicle d’espectacles Sant Feliu – Las Vegas

L’associació Calaix de Sastre i l’empresa d’espectacles La Catifa Roja han començat a col·laborar amb l’objectiu de donar visibilitat i promoure els concerts que s’organitzen al voltant del cicle Sant Feliu – Las Vegas. Els concerts es fan a la Sala Ibèria de Sant Feliu de Llobregat i les dues properes cites seran el 9 de febrer, amb un concert homenatge a Joaquín Sabina, i el diumenge 7 d’abril amb un espectacle musical que ret tribut al mític grup suec dels 70, ABBA, per al qual ja es poden adquirir les entrades.  La programació del cicle Sant Feliu – Las Vegas consta de 4 concerts. El primer va tenir lloc el passat més de novembre amb un concet tribut a Michael Jackson i l’últim esdevindrà el proper 4 de maig, amb una Nit de Rumba Catalana, amb El Gitano Fino, Una lágrima o el Muerto Vivo.

Aquesta és la segona edició del cicle de concerts Sant Feliu-Las Vegas al qual s’han afegit 50 entitats de Sant Feliu de Llobregat.

Sabina i el Bulevar del pirata cojo

Per a aquesta primera col·laboració, Calaix de Sastre sorteja 2 entrades per al concert homenatge a Joaquín Sabina d’aquest dissabte 9 de febrer. La formació Bulevar del pirata cojo fará una recorregut pels temes més coneguts del cantant de Jaén amb una posada en escena, segons expliquen des de la companyia santfeliuenca d’espectacles, “gamberra i divertida”. Per tant, un espectacle que no ens podem perdre. El sorteig de les 2 entrades es fa a facebook de Calaix de Sastre.  Per participar i guanyar només heu de contestar aquesta pregunta: Quin és el nom de l’àlbum que va publicar al 1992 Joaquín Sabina que va acabar de consagrar-lo en l’escena espanyola? 

ABBA, dancing queen again

ABBA THE NEW EXPERIENCE és una banda molt potent amb 8 músics en directe que contribueixen a difondre els seus èxits amb un espectacle musical i escènic al nivell que el grup original mereix. Les seves cançons són presents a la memòria col·lectiva de les diferents generacions marcant la banda sonora de la vida de molts de nosaltres, i que avui dia continuen vigents. La cita amb l’homenatge a ABBA serà el 7 d’abril a les 18.30h.  Ja podeu adquirir les entrades.

 

 

 

Nit rumbera i catalana

El dissabte 4 de maig, la festa i l’alegria pugen a l’escenari a les deu de la nit amb aquest concert sabor a Gràcia. Les cançons de tota la vida dels rumbers més coneguts com Peret, Los Manolos, Los Amaya, Sabor de Gràcia i també d’altres formacions que han deixat petjada com els Gypsy Kings o el Gato Pérez.

 

 

Propers espectacles

La Catifa Roja ja té programats altres concerts homenatge o tribut a altres bandes o cantants de l’escena internacional com The Beatles, Elvis Priestley, Michael Jackson o Tom Jones. També s’ha previst espectacles de flamenc, homenatge a la música italiana o a la música cubana.

Per a més informació de propers espectacles, cliqueu aquest enllaç.