Menu Close

Organitzem l’Espectacle de la Pau del dia DENIP a Sant Feliu de Llobregat

El proper dimecres 30 de gener és el Dia Escolar de la No Violència i la Pau (DENIP) i Calaix de Sastre organitza des dels seus inicis l’Espectacle per la Pau a les 19h a la plaça de la Vila. Es tracta d’una activitat de teatre, llum, música i dansa que finalitzarà amb la 26a cantada de l’himne oficial per la pau de les escoles associades a la UNESCO, la cançó ‘Trista’, amb un lletra escrita fa 25 anys (1994) per Lourdes Borrell, directora de l’Aula de Música i Teatre, l’única escola de Sant Feliu associada a la UNESCO.

Entre les activitats més destaques d’aquest dimecres 30, hi figuren:

  • Acció teatral portada a terme per Calaix de Sastre a les 19h amb un espectacle que recollirà l’esperit de la jornada: hem d’aprendre a fer servir el diàleg i la no violència.
  • Escriptura de missatges en coloms de pau i encesa d’espelmes per il·luminar un colom gegant.

El Dia Escolar de la No Violència i la Pau, DENIP, és un acte simbòlic que se celebra a tots els centre escolars del món des de fa 56 anys amb l’objectiu d’establir un dia per estimular la pau i la pràctica d’accions no violentes a les escoles. Aquesta acció coincideix amb la mort del líder pacifista hindú Mahatma Gandhi.

L’Espectacle per la Pau tindrà lloc  després de gaudir de l’exposició de treballs dels centres escolars i de les diferents actuacions i tallers a la Sala Ibèria coordinats pel Consell Solidari.