Menu Close

Necessitem figurants per al Pessebre Vivent de Sant Feliu, que es farà els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre de la mà de Calaix de Sastre

Desembre ja és aquí. I Sant Feliu de Llobregat viu el Nadal tot esperant el Pessebre Vivent, tot un clàssic per a les famílies que arribarà el proper 27 de desembre a les sales nobles del Palau Falguera. Les representacions es faran el 27, 28, 29 i 30 desembre a partir de les 18.30 en sessions de 30 minuts fins a les 21h. Com va passar l’any passat, en aquesta edició incrementem un dia més les funcions. L’any 2018 va venir més de 700 persones a veure alguna de les representacions. Tot un rècord!

Enguany fem una crida per la cerca de  figurants, actors i actrius de totes les edats, els quals cada dia de funció hauran d’estar una hora abans de la primera funció per situar-se i saber el què s’ha de fer.

Registreu-vos en aquest formulari si esteu interessats.

 

El preu de l’entrada són 3€ però donem el caldo Aneto perquè no passeu fred i si teniu el carnet de subscriptor del diari El Punt Avui, a més, tindreu, un 2×1.

I ja estem prepant les activitats del Patge Shelín… atents a les notícies.

El Pessebre Vivent de Sant Feliu forma part de la Federació de Pessebres Vivents de Catalunya, entitat formada per 48 pessebres vivents d’arreu de Catalunya. Enguany, la Federació comença les representacions de pessebres el proper 6 de desembre amb les poblacions de Santa Pau, Navata, Prullans de la Cerdanya i Cànoves.

Del 6 al 8 de desembre també se celebra la VII Mostra de Pessebres Vivents del Poble Espanyol, on hi participaran tres pessebres de la Federació: el dia 6 de desembre: Jesús; el dia 7 de desembre: Martorelles i el dia 8 de desembre, Sant Feliu de Llobregat serà el protagonista.