Menu Close

Mural de Festa Major, bany d’escuma, animació infantil, ball i concert a la Catedral de Sant Llorenç, actes d’avui a Sant Feliu

 

El proper dissabte 10 d’agost és Sant Llorenç, el patró de Sant Feliu, i la ciutat celebra la Festa Major de Sant Llorenç amb activitats que comencen avui dijous 8 fins a dissabte 10. Enguany l’associació santfeliuenca ha tornat a esdevenir un col·laborador actiu de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i ha organitzat activitats familiars per a tots els gustos. Enguany, i com a novetats, Calaix de Sastre arrenca els actes festius amb l’elaboració del Mural de Festa Major, un mural que farà el públic i que s’emmarca dintre de les activitats creatives del PEC (Projecte Educatiu de Ciutat), per impulsar Sant Feliu com a ciutat creativa i que es fa a la Plaça de Lluís Companys a les 18h; i per altra banda, s’incrementa la col·laboració dels gegants de l’ACF, amb més presència i activitats

“Enguany ampliem el volum d’activitat aprofitant els 30 anys dels gegants de l’ACF, potenciem i donem recolzament a la seva major presència, iniciant la Festa Major amb un pregó creatiu fent el mural pictòric col·lectiu i el ball d’inici”, explica Joan Lorenzo, secretari de l’associació Calaix de Sastre. “Esperem que totes aquestes activitats, consolidant les què fa anys que anem fem, donguin més caliu a la Festa Major i tots els actes s’omplin de gent.”

Les activitats per avui són:

  • 18h Mural de Festa Major. Vine disposat a pintar i amb roba que es pugui embrutar. Activitat organitzada per Calaix de Sastre. Plaça Lluís Companys.
  • 18.15h Ball d’inici de Festa Major. A càrrec dels Gegants de l’ACF. Plaça Lluís Companys
  • 18.30h Festa d’escuma amb Gil Ratataplam, a la plaça Lluís Companys. Activitat organitzada per Calaix de Sastre. Plaça Lluís Companys.

 

  • 20.30h Concert de Festa Major de Sant Llorenç amb el Trio Ave Verum + soprano. Selecció de clàssic i líric. Catedral de Sant Llorenç. Entrada lliure. Teniu més info al web.