Menu Close

La missa de Corpus Christi serà el 23 de juny a les 12h i la processó per l’interior de la Catedral

Un any més la plaça de la Vila de Sant Feliu, diumenge de Corpus -23 de juny-, es farà una catifa de flors amb materials diversos i amb l’ajuda de tothom. Els diferents motius de la catifa es dediquen a efemèrides de Sant Feliu de Llobregat i celebracions catalanes.

Ja us podem avançar que es recordarà el 50è aniversari de l’arribada de l’home a la lluna, els 40 anys del Casal de la Dona de Sant Feliu i dels Ajuntaments democràtics o els 70è aniversari de l’esbart. Tots els veïns que vulguin podran participar a partir de les 11 h en la confecció de la catifa de flors a la plaça de la Vila.

Canvis d’horaris i recorreguts de la processó

Com a novetat respecte d’anteriors edicions, la missa solemne serà a les 12h a la Catedral de Sant Llorenç i continuació, tindrà lloc la processó, que també tindrà variacions respecte d’altres edicions, ja que es portarà a terme per dins de la Catedral.

El petit claustre de la Catedral (ubicat al passatge Penedès) acollirà del dijous 20 al diumenge 23 de juny, el tradicional ‘Ou com balla‘, activitat que també impulsen Calaix de Sastre i la Parròquia de Sant Llorenç. Amics de les Roses col·laboren, com cada any, per decorar la font. Els treballs de decoració començaran el 19 de juny.