Menu Close

La 26a edició de l’Aplec de la Salut, el proper 6 de juny

Dilluns dia 6 de juny és Dilluns de Pasqua Granada i per tant Sant Feliu celebra el tradicional Aplec de la Salut, que aquest any arriba a la 26a edició. L’Associació Calaix de Sastre organitza aquest acte tradicional a l’espai de celebració de l’ermita de la Salut. Enguany, després de dos anys, sense limitació d’aforament.

L’inici serà directament a La Salut, a les 10.00h. Hi haurà un gran repic de campanes a la Catedral a càrrec de la Colla de Campaners de la Seu de Sant Llorenç. Després es farà la hissada de la senyera a la plaça de l’Ermita i tot seguit Susagna Artigas, presidenta de l’Ateneu Santfeliuenc, farà el pregó d’enguany. Després serà el torn de l’actuació de les colles i corals de Sant Feliu.

A les 12h se celebrarà la missa solemne, a càrrec de Mossèn Joan Francesc Cortès amb cantada pel Cor Parroquial, i, a les 13h, l’Esbart de l’Agrupació Cultural Folklòrica farà el tradicional Ball de la soca. 

Hi haurà ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Contemporània, a l’esplanada de baix.

A més, a les 16h es farà la tradicional rifa del xai i l’entrada de la Mare de Déu de la Salut a l’ermita, acompanyada del Cant de la Salve Regina.

Hi haurà barra amb música i tast de ratafia a càrrec de Seny i Ordre.