Menu Close

Els Pastorets de Folch i Torres, el proper diumenge 12 de gener a Sant Feliu

 

El proper diumenge 12 de gener, a les 17h, teniu una cita amb Els Patorets de Josep M. Folch i Torres a l’Auditori de la Residència del Carme de Sant Feliu de Llobregat, a càrrec de la Companyia del Carme.

Es tracta d’una versió reduïda d’Els Pastorets o l’adveniment de l’Infant Jesús, de Josep M. Folch i Torres, amb escenes pròpies inspirades en el Nou Testament. Els actors i actrius pertanyen a diferents generacions de la Companyia, algunes de les quals són vetlladores de la residència.

La Companyia del Carme és un grup d’actors i actrius amateurs que es reuneix setmanalment per assajar espectacles comico-musicals que periòdicament ofereix a l’auditori situat a l’àtic de la Residència del Carme que tenen les germanes Carmelites de Sant Josep al carrer Miguel de Cervantes,14 de Sant Feliu de Llobregat.

Els espectacles van destinats a les àvies i als avis residents, però l’auditori s’obre a tota la ciutadania.

 

 

Argument:

Ens explica la història d’uns pastors, que reben l’avís d’un àngel dient que el Messies ha nascut. En saber-ho, els pastors hi volen anar per adorar-lo, però les forçes del mal i del bé hi interferiran repetides vegades.

 

Diumenge 12 de gener
17h
Residència del Carme, Carrer de Miguel de Cervantes, 14