Menu Close

Cia del Carme

La Companyia del Carme és un grup d’actors i actrius amateurs que es reuneix setmanalment per assajar espectacles comico-musicals que periòdicament ofereix a l’auditori situat a l’àtic de la Residència del Carme que tenen les germanes Carmelites de Sant Josep al carrer Miguel de Cervantes,14 de Sant Feliu de Llobregat.
Els espectacles van destinats a les àvies i als avis residents, però l’auditori s’obre a tota la ciutadania.

Els Pastorets

Per les Festes de Nadal, des del anys 70 es felicitava als residents amb alguna representació. La impulsora d’aquestes felicitacions va ser la Hna. Luisa, nascuda a Burgos i que ha viscut fins el 2009 a la residència.
Primer va començar fent quadres plàstics i algunes nadales i cap a finals dels 70 van començar a adaptar el text dels Pastorets de Josep Maria Folch i Torres amb avis residents, treballadores, novicies i col·laboradors.
Les representacions actuals són fetes principalment pels actors i actrius de la companyia de diferents generacions, algunes de les quals són vetlladores de la residència.
Els Pastorets de la cia. del Carme són un text reduit, principalment de la versió de Josep Maria Folch i Torres amb alguns quadres de creació pròpia inspirats en passatges bíblics, com el somni de Josep o la rebuda dels Reis d’Orient.
En Lluquet i en Rovelló són personatges femenins des de fa molts anys, els pecats capitals són nens i nenes i fa un parell d’any que el personatge d’en Llucifer, representa un matrimoni: la Lucy i en Fer.
Des del 2009 els Pastorets estan dins la:
Representacions Nadal 2011: Diumenge 11 de desembre de 2011 i diumenge 15 de gener de 2012 a les 17h.
Representacions Nadal 2010: Diumenge 19 de desembre de 2010 i diumenge 9 de gener de 2011 a les 17h.

Galeria fotogràfica