Menu Close

Calaix de Sastre se suma als actes del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Calaix de Sastre, com a membre del Consell Municipal de les Dones, som una entitat sensibilitzadora que lluita pels drets, la igualtat d’oportunitats, l’equitat i la justícia vers les dones, fent que tots els dies siguin 8M.

#Totes les dones, #tots els drets, #tots els dies”. Aquest és el lema que engloba totes les iniciatives que des de l’ajuntament de Sant Feliu i totes les entitats que formem part del Consell Municipal de les Dones impulsem per aquest #8M, #DiaInternacionaldelaDona. Enguany s’han programat més d’una vintena d’iniciatives durant tot el mes amb l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre la lluita dels drets, la igualtat d’oportunitats, l’equitat i la justícia.

Activitats durant tot el mes de març

Des de Calaix de Sastre recordem que la reivindicació de cada 8 de març ha de ser una lluita diària. La lectura del manifest té lloc a les 12h a la Sala Ibèria per part de l’IES Martí Dot, en representació de les dones de tota la ciutat, i amb acompanyament de l’Escola Municipal de Música.

I concentració i marxa a les 17.15h a la manifestació del Dia de la Dona a Barcelona, amb acompanyament a càrrec de les timbaleres del Casal de la Dona a Plaça de l’Estació.

Totes les activitats per aquest mes les podeu consultar en aquest ENLLAÇ.