Menu Close

Calaix de Sastre reinvidica la cultura de pau, davant la invasió a Ucraïna

Calaix de Sastre referma el seu compromís amb la cultura de la pau i vol fer arribar tota la seva solidaritat a la població ucraïnesa, davant la inadmissible invasió militar d’Ucraïna per part de Rússia.

Des del Consell municipal de solidaritat de Sant Feliu s’ha establert de manera extraordinària diverses línies d’ajut per la crisi humanitària a Ucraïna:

👉 Creu Roja Sant Feliu ha impulsat una acció de recaptació de fons. Les aportacions es poden fer al número de compte ES44 0049 0001 5321 1002 2225 i per Bizum al 33512.

👉 Tot i que les aportacions econòmiques es consideren més efectives, l’Ajuntament ha habilitat un espai de recollida de materials a:

📍 La Nau, Cultura i Tradicions.
〰️Passatge Sant Joan 85, baixos (al costat del Casal de Joves).
〰️Horari: de dilluns a diumenge, de 9.30 a 12.30 h i de 17 a 20 hores.

➕En la reunió del Consell municipal de solidaritat, on es van prendre totes aquestes mesures, també es va decidir fer una aportació econòmica de 10.000 euros a la Creu Roja.

🤝Recorda que els i les interessades en acollir persones procedents d’Ucraïna poden adreçar les seves sol·licituds enviant un correu electrònic a: comiteacollida.igualtat@gencat.cat.

Teniu més informació en aquest enllaç.