Menu Close

Calaix de Sastre ja forma part de l’Any Europeu del patrimoni Cultural

 

Calaix de Sastre s’ha adherit a l’Any Europeu del patrimoni Cultural  i ha proposat d’incloure les activitats del 22è Aplec de la Salut de Sant Feliu de Llobregat, la Catifa de Corpus 2018, la Rebuda Flama del Canigó 2018 i VII Sancti Felicis

Aquesta iniciativa europea és una oportunitat única per descobrir la riquesa i diversitat del patrimoni europeu. La commemoració, aprovada pel Parlament Europeu i el Consell d’Europa el 17 de maig de 2017, vol sensibilitzar la societat sobre la història i els valors europeus, reforçar un sentiment d’identitat comú i posar en valor les possibilitats que ofereix el patrimoni cultural per al desenvolupament de la societat.

Al llarg de l’any, s’organitzen accions i activitats concretes sota el paraigua de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural, com ara visites guiades, exposicions, festivals, tallers, etc. Pel que fa a la projecció exterior del patrimoni cultural català, es potencia la presència del sector turístic i cultural en fires i mercats internacionals. I les activitats de Calaix de Sastre en quedaran recollides.