Menu Close

Calaix de Sastre felicita a Ràdio Sant Feliu pels seus 40 anys

Avui fa 40 anys que va nèixer Ràdio Sant Feliu. 40 anys de notícies de proximitat. 40 anys d’història de Sant Feliu de Llobregat. Des de Calaix de Sastre ens sumem a la festa, que és una celebració per partida doble perquè constitueix la prèvia de la celebració a nivell mundial del Dia Internacinal de la Ràdio, el 13 de febrer.

Per celebrar-ho, la ràdio municipal organitza un programa especial que podem sentir el 12 de febrer a partir de les 12h al 105.3 de l’FM i també en directe a través de la web www.santfeliu.cat i l’app mòbil de Ràdio Sant Feliu, que repassa quatre dècades de trajectòria, que inclou un vídeo amb les felicitacions de santfeliencs i santfeliuenques rellevants i un logotip especial commemoratiu.

També hi haurà molts, Calaix de Sastre felicita l’emissora. Durant molt anys ens vam encarregar tots els divendres d’elaborar la secció de l’Agenda Cultural o, com Calaix l’anomenava: l’agenda atapeïda.

Aquestes felicitacions i moltes altres, a més, formen part d’un vídeo especial que es podrà veure a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de Sant Feliu, també des de dia 12.