Menu Close

Calaix de Sastre anima els santfeliuencs a passejar pels carrers disfressats

Enguany com a membres de la Comissió de Carnaval, Calaix de Sastre recolza i anima la gent a passejar-se pel carrer disfressats i participar a les activitats digitals. L’edició del Carnaval 2021 de Sant Feliu s’adapta a les restriccions provocades per les mesures de prevenció de la Covid-19 amb un programa confeccionat per participar de les activitats a través d’Internet i les xarxes socials.

Activitats online:

  • L’Ajuntament ha creat una exposició de fotografies sobre l’evolució del Carnaval en els darrers 40 anys al municipi, La mostra, que es podrà visualitzar a través de galeries a la pàgina de Facebook de l’Ajuntament, inclou imatges dels inicis de la rua des dels seus inicis al 1982.
  • Els equipaments municipals  es vestiran de gala per celebrar el Carnaval, i acolliran com altres anys una selecció de maniquins amb disfresses cedides per les comparses de les darreres edicions.
  • La ciutadania també pot participar de la festa a través del concurs de fotografia organitzat per l’entitat santfeliuenca Pistoleros de Edison. L’entitat proposa publicar a Instagram aquelles fotografies relacionades amb el Carnaval des del 12 fins al 15 de febrer amb l’etiqueta #concurscarnavalpistoleros, en un perfil que ha romandre públic fins el 21 de febrer. La persona guanyadora aconseguirà un any de soci/sòcia a Cinebaix.
  • Dijous 11 de febrer a partir de les 16 h es fa un taller en línia de màscares de Carnaval, organitzat pel programa municipal de Gent gran.
  • Del 8 al 12 de febrer, el Rei i la Reina de Carnaval han arribat als centres educatius.

Teniu més informació en aquest enllaç.