Menu Close

XI edició de la festa de Sancti Felicis: Torna en format complet als Jardins del Palau Falguera el proper 28 d’agost

1.020 anys. Aquest diumenge 28 d’agost es commemora l’aniversari de la primera referència escrita del nom Sant Feliu de Llobregat. L’onzena edició del Sancti Felicis ja és aquí!! L’associació Calaix de Sastre torna a celebrar la festa medieval més esperada de Sant Feliu de Llobregat als Jardins del Palau Falguera. Amb totes les activitats familiars, recuperant, el tir amb arc, els jocs gegants i el servei de taverna.  

Per a  Maria Teresa Carcasó, “la festa de Sancti Felicis és una gran iniciativa cultural i d’oci i un motiu de retrobada per a les famílies de Sant Feliu i de tot el Baix Llobregat”. Per a la presidenta de Calaix de Sastre, “la gran novetat d’enguany és tornar a fer la festa amb tota la seva esplendor: celebrarem el 1020è aniversari de la primera referència escrita del nom de Sant Feliu”. 

La fira, que començarà a partir de les 11 del matí es divideix en diferents zones on les  companyies participants mostraran els seus espectacles i activitats i on també hi haurà, per fi, “mercat, jocs gegants, tir amb arc, servei de taverna i sopar. Tornem a tenir una edició completa”, explica il·lusionada Maria Teresa Carcasó.


DESCARREGAR IMATGES DELS ESPECTACLES

Sancti Felicis, fins i tot en pandèmia

La festa de Sancti Felicis s’ha adaptat a les circumstàncies en l’edició de 2020 i 2021. “L’any 2020, es va fer en format reduït al pati de l’Ateneu amb totes les normes de seguretat per complir amb la normativa vigent anti coronavirus. I en l’edició de 2021 vam tornar als Jardins del Palau Falguera, amb espais perimetrats. Enguany tornem a tenir una edició completa, on el públic podrà interactuar, i volem compartir-la a totes les famílies que ens acompanyin”.

Les companyies i espectacles que participen en la celebració de la festa del Sancti Felicis 2022 són:

La cita també coincideix amb l’aniversari de Calaix de Sastre, que enguany en celebra el catorzè aniversari.
 

Espectacles, tallers
 

  • 11.00 h    Mercat i campament medieval. Jocs gegants medievals amb Gil Ratataplam. Maquillatge de fades “Niu de Llum”.
  • 12.00h    Tallers medievals. Animació al mercat amb Lola Mento, Rubricatum, “Passejant el drac” de la Cia Patawa i mag Reivax.
  • 17.30h    Trir amb arc amb Arcoflis
  • 18.00h    Tallers medievals. Animació al mercat amb Lola Mento, Rubricatum, “Passejant el drac” de la Cia Patawa i mag Reivax.
  • 20.00h    Danses i viatge per la història de Sant Feliu.
  • 21.00h    Botifarra medieval i actuació de Samarkand Tribal.
  • 22.00h    Espectacle final de malabars amb Lola Mento.


XIVè aniversari de Calaix de Sastre


Calaix de Sastre fa catorze anys, una etapa farcida de creixement, diferents experiències, diferents activitats i diferents accions sobretot a la ciutat i a la resta de Catalunya organitzant actes nacionals i participant en diferents Federacions de Cultura Popular.

“Continuem amb les mateixes ganes de sempre per consolidar activitats i adaptar-les a nous públics i per seguir creixent i aprenent, omplint de color, tradició i celebració la ciutat de Sant Feliu”.

Més informació sobre les edicions anteriors a www.calaixdesastresantfeliu.cat
Recordeu que la festa començarà a partir de les 11h.
Si teniu qualsevol dubte, poseu-vos en contacte a correu@calaixdesastresantfeliu.cat