Menu Close

“Vegin i passin. Bombolles d’aprop”, un espectacle familiar al Centre Parroquial per commemorar el Dia Mundial de les Arts Escèniques per a la Infància i la Joventut

Des de Calaix de Sastre volem que es visibilitzi la riquesa del treball de les arts escèniques dirigides a la infància i la joventut.  Per aquest motiu recolzem l’espectacle que organitza la Fundació Xarxa d’Espectacle Infntil i Juvenil de Catalunya el diumenge 21 de març, emmarcat en el Dia Internacional del Teatre Infantil i Juvenil.

Es tracta de l’espectacle “Vegin i passin” de la Cia Enlaire, un espectacle que ens convida a un món fantàstic d’aigua i sabó a sobre d’un escenari, en un univers molt fràgil de bombolles que tampoc mai oblidareu.

Calaix de Sastre dona suport a la campanya “Porta una nena al teatre. Porta un nen al teatre” per a arribar a nens, nenes i joves amb propostes i estímuls que facin enriquidora la seva experiència.

COMPRAR ENTRADES PER A L’ESPECTACLE

  • On: Centre Parroquial. Carrer Pi i Margall, 6-8
  • Hora: 12h
  • Quan: 21 de març

Dia 20 de març: Dia Internacional del Teatre Infantil i Juvenil. Dia 21 de mar: Dia de la Poesia

Calaix de Sastre, com a associació per al foment de les arts escèniques, commemora avui el Dia Mundial de les Arts Escèniques per a la Infància i la Joventut. Les arts escèniques representen qüestions tan fonamentals com la vivència, l’experiència compartida, l’intercanvi i l’empatia.

Per altra banda, diumenge també es commemora el Dia Mundial de la Poesia, proclamat per la UNESCO al 1999. El propòsit d’aquesta jornada és promoure l’ensenyament de la poesia; fomentar la tradició oral dels recitals poètics; donar suport a les petites editorials; crear una imatge atractiva de la poesia en els mitjans de comunicació perquè no es consideri una forma antiquada d’art, sinó una via d’expressió que permet a les comunitats transmetre els seus valors.