Menu Close

Torna una nova edició de la festa de Sancti Felicis. 28 d’agost als jardins del Palau Falguera

1.019 anys. Aquest dissabte 28 d’agost es commemora l’aniversari de la primera referència escrita del nom Sant Feliu. I ja en van 10 edicions!! L’associació Calaix de Sastre torna a celebrar-ho als Jardins del Palau Falguera, amb espais perimetrats i seguint totes les mesures de seguretat: amb mascareta, higiene de mans i respectant les distàncies de seguretat. Enguany, a més de tornar al seu emplaçament original del Palau Falguera, es commemora la desena edició de l’organització per part de Calaix de Sastre de la festa medieval més esperada de Sant Feliu de Llobregat.
 

RESERVEU LES VOSTRES ENTRADES AQUÍ

Per a  Maria Teresa Carcasó, presidenta de l’associació, “és motiu de goig tornar als jardins del Palau Falguera. Tot i que no serà tant completa com l’edició de 2019, aconseguirem fer diferents espais perquè les diferents companyies puguin mostrar els seus espectacles i activitats. Demanem també que tothom qui vingui ens ajudi a complir les mesures de seguretat”.

Les companyies i espectacles que participen en la celebració de la festa del Sancti Felicis 2021 són:

La cita també coincideix amb l’aniversari de Calaix de Sastre, que enguany en celebra el tretzè.
 

Espectacles, tallers i reserves

La Festa del Drac  – Mâgia amb Mag Reivax  – Tallers medievals d’escuts, espases i varetes màgiques – Maquillatge de fantasia medieval amb Niu de Llum – Dona de menjar al Drac Sastrus – Festa final amb dansa tribal i malabars amb foc.

Al ser espais perimetrats i no poder consumir, s’han de reservar les entrades per als espectacles que es vulguin veure segons les franges horàries per agilitzar l’entrada. Les aconseguireu a entrades.calaixdesastresantfeliu.cat, també teniu la possibilitat d’obtenir un salconduit (un paquet d’entrades) o fer una aportació com a mecenes per a mantenir i enriquir la festa.


Mesures de seguretat

Per tal de complir amb les mesures de seguretat, la direcció de Calaix de Sastre ha previst una serìe de mesures:

 

  • Hi haurà control d’accès i registre de dades dels assistents als espais perimetrats.
  • No es podrà consumir dins els espais.
  • Hi haurà rentat de mans amb gel hidroalcohòlic.
  • Es mantindrà la distància de seguretat entre persones.
  • L’ús de mascareta és obligatori.
  • L’entrada serà esglaonada.
  • Es podrà accedir si queda aforament.

Properament tindreu disponibles els horaris de les actuacions i PODREU RESERVAR LES VOSTRES ENTRADES a entrades.calaixdesastresantfeliu.cat

Us informarem a través de les nostres xarxes de quan podreu reservar-les!