Menu Close

La gran festa de la Gimcana de la Rosa de Sant Feliu de Llobregat incrementa els nens i joves participants

Les Festes de la Primavera de Sant Feliu de Llobregat converteixen la capital del Baix Llobregat en un autèntic escenari central d’activitats de la comarca. Tot un cap de setmana que ha estat ple de gom a gom de veïns i visitans.  Dissabte dia 13 de maig, la Gran Gimcana de la Rosa, ha tornat a marcar un capítol especial dintre de les festes.

 

Prop de 50 participants, superant la xifra de l’edició passada, han participat en equips de quatre, demostrant l’enginy i la superació de les proves amb nota alta. Dels 12 equips que van concórrer, 3 van ser els guanyadors: 3r classificat el grup “The cats”; 2on – grup “Fuch, te vas” i el guanyador, aquell que va obtenir la millor mitjana entre el temps realitzat i la puntuació extreta a les proves, va ser el grup “Wigetta is real”.

Enguany la Gimcana ha commemorat el seu 20è aniversari. El regidor de Cultura, Manel Martínez, va fer el tret de sortida de les proves, que es van iniciar a les 11h a la plaça de l’Estació. En el lliurament de premis, els participants van estar acompanyats de les regidores d’Educació i Infància, Mireia Aldana; de Comerç i Turisme, Margarita Llongueras, i la segona Tinenta d’Alcalde i regidora delegada d’Esports, Lourdes Borrell.

 

Les Festes de la Primavera han comptat amb d’altres esdeveniments com la 59a Exposició Nacional de Roses de Sant Feliu de Llobregat i la 38a Fira Comercial i Industrial.

Temàtica, el món de la rosa
La Gran Gimcana de la Rosa és una cursa que consta de 8 proves  situades en diferents punts del recinte firal i la zona de vianants del centre de Sant Feliu de Llobregat. Enguany,  s’ha portat a terme algunes proves que es fan fer el 1998, incorporant nous  espais de la fira comercial: l’oficina de Turisme, la Fira Verda i el Tendències Street. Una de les proves també ha estat commemorativa, tot recordant el 50è aniversari  de l’Agrupació Cultural Folklòrica de Sant Feliu (ACF) i els 20 anys del Consell d’Infants.

La temàtica de les proves està ambientada en el món de la rosa, tenint en compte les efemèrides culturals de cada any.

Quines han estat les proves:
 
1.     El nom de la rosa 
2.     El gran joc de la rosa
3.     La rosa verda
4.     Roses de xocolata
5.     Guaita com flota la rosa 
6.     Construïm roses aniversari
7.     En busca de la rosa perduda
8.     Turisme rosa

A cada prova s’hi accedia amb una pista lliurada a l’anterior.

Link a resum de les proves.