Menu Close

La Festa Major de Sant Llorenç, a punt

La Comissió de Festa Major de Sant Feliu ja està planificant les activitats de la Festa Major de Sant Llorenç, que tindrà lloc els dies 8, 9 i 10 d’agost. La Comissió està formada per les entitats ACF, Seny i Ordre i per Calaix de Sastre. Les activitats programades es poden consultar en aquest cartell. Algunes de les iniciatives han estat organitzades per la Comissió de Festa Major.

 

La Comissió es fa formar l’any 2021

Entre els objectius de la Comissió es troben el de dignificar la festa, consolidar el nom propi de la Festa Major, ampliar la proposta d’activitats perquè n’hi hagi per a tots els col·lectius i incentivar els ciutadans a què hi participin i que es facin seva la Festa Major.

Calaix de Sastre és l’entitat que ha vingut organitzant les activitats que es fan per la Festa Major, amb espectacles familiars, bany d’escuma, bitlles tradicionals, sopar a la fresca, revetlla i col·laborant amb la missa solemne del patró de Sant Llorenç.

Per a la Comissió de Festa Major de Sant Feliu, la de l’agost és la Festa Major perquè hi ha una relació “directa” amb Sant Llorenç, patró de Sant Feliu des de l’any 1524.