Menu Close

Impuls a la Festa Major de Sant Feliu amb la creació de la seva Comissió

Calaix de Sastre, juntament amb les entitats ACF, Seny i Ordre i Sweet Jamaican Beats han creat la Comissió de Festa Major de Sant Feliu, una entitat que vol revindicar els actes, que se celebren al voltant del 10 d’agost, com a Festa Major de Sant Llorenç. Entre els objectius de la Comissió es troben el de dignificar la festa, consolidar el nom propi de la Festa Major, ampliar la proposta d’activitats perquè n’hi hagi per a tots els col·lectius i incentivar els ciutadans a què hi participin i que es facin seva la Festa Major.

“Hem volgut unir forces entre les diferents associacions culturals i juvenils de la ciutat per donar impuls a la Festa Major amb l’objectiu d’elaborar un programa d’activitats de forma coparticipada”, explica Calaix de Sastre, entitat que ha vingut organitzant vàries activitats que es fan per la Festa Major, amb espectacles familiars, bany d’escuma, bitlles tradicionals, sopar a la fresca, revetlla i col·laborant amb la missa solemne del patró de Sant Llorenç.

Per a la nova Comissió de Festa Major de Sant Feliu, la de l’agost és la Festa Major perquè hi ha una relació “directa” amb Sant Llorenç, patró de Sant Feliu des de l’any 1524.