Menu Close

II edició del concurs Fabulas Igni, contes a la vora del foc

Ja la tenim aquí: la II edició del concurs Fabulas Igni. Es tracta d’un concurs literari que s’emmarca en la festa medieval de Sancti Felicis, que té lloc el 28 d’agost i que commemora el mil·lenari de Sant Feliu de Llobregat.
 
 
 
En qué consisteix el concurs Fabulas Igni?
El ‘Fabulas Igni‘ és un concurs emmarcat en la festa del Sacti Felicis que POSA EN CONTACTE LA GENT GRAN AMB ELS INFANTS DE LA CIUTAT.
Com es pot participar?
La gent gran ha d’enviar un petit relat de prop de 15 línies en un full explicant una petita història  personal. La idea dels relats és recollir anècdotes personals de la història pròpia a Sant Feliu o dels santfeliuencs i santfeliuenques per poder preservar la  memòria oral.
Les persones poden enviar els seus relats a correu@calaixdesastresantfeliu.cat o bé enviar el relat per correu postal a:
Calaix de Sastre
Concurs Fabulas Igni
C/ Les Creus, 41
08980 Sant Feliu de Llobregat
Una vegada rebuts els relats (DATA MÀXIMA DE RECEPCIÓ D’ORIGINALS EL 10 d’AGOST), durant la festa del Sancti Felicis el proper 28 d’agost, els nois i  noies fins a 12 anys podran escollir el relat que més els agradi i fer un dibuix del que creuen que representa el relat.
Termini de presentació d’originals
Dimarts: 10 d’agost a les 20h
Premis
Hi haurà 3 premis:
3 llibres per als infants i 3 guardons per a les tres persones grans participants
Els premis es lliuraran durant la jornada del Correllengua 2019, el 31 d’octubre.
Si us plau comenceu a enviar els vostres originals i no ho deixeu per al final.