Menu Close

+Feminisme -Violències. Calaix de Sastre participa en la jornada per a l’Eliminació de la violència a Sant Feliu

Un any més Calaix de Sastre torna a participar dels actes organitzats per l’Ajuntament per commemorar el Dia Internacional per a l’Eliminació de la violència contra les dones. Calaix de Sastre, a través de la seva presidenta, Maria Teresa Carcassó, serà present a la lectura del manifest a la Sala dels Àustries del Palau Falguera les 12h, com a membre del Consell Municipal de Dones de Sant Feliu. 

Des de la nostra entitat, ens manifestem contra les violències masclistes, i animem a la sensibilització de la població per combatre la desigualtat i eradicar el maltractament envers les dones, una de les formes més visibles de violació dels drets humans i alhora l’exponent més extrem de la desigualtat de gènere entre homes i dones.

AGENDA DE LA JORNADA

ℹ La jornada del 25N començarà a les 10 h a la Sala dels Àustries del Palau Falguera amb el plenari de la Xarxa de prevenció i atenció a les dones en situació de violències del municipi.

🙌 A les 12 h es realitzarà la tradicional lectura del manifest institucional a Sala dels Àustries del Palau Falguera i a les 17.30 h es convida la ciutadania a marxar plegades a la manifestació que es realitzarà a Barcelona des del punt de trobada de l’estació de ferrocarril.

👟 Un dels actes destacats serà la celebració de la 8a Marxa del Baix Llobregat contra la violència masclista, que es portarà a terme diumenge 28 de novembre.

👤 Recorda que l’Ajuntament disposa del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) adreçat a totes les dones de la ciutat (93 685 80 02).