Menu Close

Espectacle per la Pau 2012

El dilluns 30 de gener es va celebrar per setena vegada a Sant Feliu de Llobregat el Dia Escolar de la no violència i la Pau (DENIP) a la plaça de la Vila.

Calaix de Sastre coordina l'Espectacle per la Pau que es va fer a partir de les 18.30h, amb una actuació teatral que simbolitza la rivalitat entre cultures, actuacions musicals de grups de l'Aula de Música i teatre i del grup del Baix Llobregat de dansa del ventre. Entremig el públic assistent va encendre diferents espelmes formant un gran símbol de la pau al davant de l'escenari.

També es va fer lectura de missatges de pau arribats des de les escoles. Hi hagué temps pels parlaments de personal d'Unescocat i de l'Ajuntament i la lectura del manifest del Consell Solidari. Aquest manifest va ser acompanyat musicalment. Des de les 17h les entitats del Consell Solidari van muntar tallers que giraven al voltant del dret a una alimentació saludable.

L'acte es va acabar amb la interpretació de la cançó "Trista", himne oficial per la pau de la Unescocat i l'enlairada de tres coloms.

Veure cartell de l'acte