Menu Close

El proper 23 de juny, la Flama Confinada

Enguany la Flama del Canigó esdevindrà un acte especial. Ningú tindrà permisos per pujar al Canigó. Tan sols tres persones del Casal del Conflent la regeneraran i la baixaran fins a Coll d’Ares, on arribarà a les 8h del matí.

Després, la Flama es distribuirà per diversos indrets de Catalunya. A Sant Feliu de Llobregat arribarà a les 19h, després que l’anem a recollir a Esplugues de Llobregat a les 18h.

Enguany, els actes es faran al pati parroquial (Passatge Penedès), on hi haurà repic de campanes, lectura del manifest i diverses actuacions. S’haurà de mantenir la distància de seguretat i venir amb mascareta.

La Flama Confinada, a les 22h

Com a acte de solidaritat, enguany es vol convertir nit de Sant Joan en una nit per recordar tots els morts durant la pandèmia i homenatjar aquells que s’han mobilitzat, fent una xarxa de solidaritat. Per aquest motiu es va una crida a què pugueu encendre espelmes o fanalets als vostres balcons i finestres a les 22h.

Vídeo de Pilarín Bayés

A les 9 del vespre es publicarà un vídeo protagonitzat per la Pilarín Bayés i una colla d’Avis i Àvies de la Plaça de Vic, així com per dos missatges de la Catalunya Nord: el de la Daniela Grau, d’Elna, que reparteix la Flama per Ripollès i Osona, i el d’en Pere Mateu, de Cotlliure i president de Flama dels Països Catalans, que ho fa per l’Alt Empordà. Així mateix, hi apareixerà música sobre la Flama, interpretada per la Gemma Humet.


Animem també qui pugui a fer viral l’acció per les xarxes socials, amb les etiquetes #FlamaCanigó20 i #encenemlaFlama