Menu Close

El Campament del Patge Shelin durarà 2 dies i s’avança al 3 de gener

Ja tenim les activitats del Campament del Patge Shelín, una activitat que es va iniciar el 2010 i que s’ha anat ampliant cada any amb diferents col·laboracions. Es tracta d’una iniciativa que vol potenciar les figures de l’imaginari de Sant Feliu de Llobregat, el patge Shelin i el Carbonet, per consolidar la tradició santfeliuenca. Enguany superem totes les previsions, amb una imatge espectacular que, des del Departament de Cultura han dedicat esforços i material per decorar els entorns dels jardins del Palau Falguera. 

Amb la carpa instal·lada a la terrassa del Palau, el patge Shelin rebrà a tothom qui si vulgui acostar i recollirà les cartes. Al seu voltant s’organitzaran jocs, tallers i altres activitats conjuntament amb el Voluntariat de Sant Feliu, els Amics de Sant Antoni Abat, l’Esplai Sant Feliu, l’Esplai Sant Llorenç, Els Petardons i Petardones de Diversitat Lúdica i Som Animadors. 

Entre les novetats d’enguany, el Campament del Patge Shelin s’inicia el dimecres 3 de gener a partir de les 17h; i el dia 4 més tallers i jocs i les instal·lacions Peixos, parc lúdic de la Mediterrània i “Canicada” de Circ de Jocs per construir espectaculars circuits.
El dia 4 tornarem a gaudir del tastet del Grup Macedònia (amb les noves compoments)el 
Planetari Cel a càrrec de Polaris, jocs gegants a càrrec de Quiràlia, jocs fantàstics de  LaLudoneta i el Taller goma-eva Qkades, entre d’altres.

 

 

 

 

Programa detallat 

Us anirem avançant cada dia un tastet dels que us trobareu, però ara us deixem la programació sencera.

Dimecres 3:

1) Iniciem el campament el dimecres 3 de gener de 17 a 20h als Jardins del Palau Falguera.
2) Al Campament hi haurà mercat d’artesans i pagesos, la Granja reial, la Mina del Carbonet, el Panetari Cel, tallers, el camell dels desitjos, atraccions i passejos en poni. 
3) Actuació itinerant dels Ministrils del Shelín i animació La Barretuda a càrrec de la Cia Patawa

També hi haurà actuacions a la plaça de l’Estel a partir de les 17h.

Dijous 4:

1) El Campament obrirà a les 11h fins les 14h i des de les 16 fins les 20h.
2) Hi haurà els mateixos estands i més carpes de tallers que el dia 3, però també s’han programat diverses instal·lacions com ‘Peixos, parc lúdic de la Mediterrània, de la cia La Residual o Fes-te gran! Jocs de gegants a càrrec de Quiràlia.
3) Tallers de xapes, dibuix, fanalets, goma-eva i manualitats nadalenques.
4) Canicada, a càrrec de Circ de Jocs.
5) Gran quantitat d’actuacions a la plaça de l’Estel: Storytime: Saving Christmas, contacontes en anglès, tastet del Grup Macedònica, espectacle d’animació amb King Q Sham i dos de màgia, teatre musical…