Menu Close

Cercavila del Mil·lenari

Què és?

Amb la voluntat de fer arribar la història de forma amena i divertida a més gent, s’ha creat un espectacle de carrer en forma de cercavila, el qual vol constituir una nova tradició a Sant Feliu que es podrà anar ampliant a mesura que passin els anys.
El Cercavila del Mil·lenari, consta inicialment de 4 balls teatralitzats. Els grups de gent  que formen aquests balls tenen el suport d’actors i actrius del musical “Mil anys en deu dits” de totes les edats.
Aquests grups de gent estaran formats per infants i joves que hi vulguin participar, passar-s’ho bé, actuar i ballar. S’obriran les inscripcions durant el mes de setembre i tothom entre 7 i 17 anys s’hi podrà apuntar, amb un màxim de 20 persones per grup.
Les músiques del Cercavila estaran enregistrades i s’aniran amplificant a través d’un equip de so que anirà davant d’una furgoneta que iniciarà el cercavila. Entremig de les músiques de les coreografies hi ha una presentació i una música d’impàs.
L’estrena del cercavila va ser el dilluns 11 d’octubre de 2010 dins la Festa de Tardor de Sant Feliu de Llobregat i es va fer un itinerari pels barris de la Salut i Can Calders.

Llegeix el projecte inicial

La segona edició es va fer el dissabte 15 d’octubre de 2011 al barri de Mas Lluí

La tercera edició es va fer el diumenge 14 d’octubre de 2012 al barri Falguera. Projecte 2012

La quarta edició es va fer el diumenge 13 d’octubre de 2013 al barri Centre. Projecte 2013

Galeria fotogràfica

Col·labora-hi

Contacta amb nosaltres si vols participar o col·laborar. Necessitem gent que vulgui participar disfressant-se i participant en el cercavila aprenent-se senzilles coreografies.

correu-e: correu@calaixdesastresantfeliu.cat
Tel: 93 666 47 77