Menu Close

Campament del patge Shelín

Campament patge Shelin

Què és?

El patge Shelín es l’encarregat de recollir les cartes reials a Sant Feliu de Llobregat. Des del 2010 monta el seu campament el 4 de gener als jardins del Palau Falguera. Es fa el dia abans de la cavalgada de Reis tot esperant la seva arribada. Ell és l’encarregat de guiar els Reis d’Orient pels carrers de la ciutat fins arribar a la plaça de la Vila el dia 5 de gener. A la terrassa de les sales nobles monta una petita jaima on des de les 11h fins les 20h recull totes les cartes.

Al campament hi ha activitats, jocs, actuacions i mercat ambientat en l’època àrab i medieval. Allà també hi ha la mina del Carbonet, on treballa amb el carbó. En Carbonet està gelós amb el Shelín perquè ell voldria ser qui guiés els Reis i per això cada any reté els Reis al Palau Falguera i vol apagar els llums de la ciutat, perquè els Reis es perdin i ningú els pugui entregar les seves cartes.

Des del 2018 el campament es pot visitar també el dia 3 a la tarda.

El Campament que any rere any va creixent amb l’ajuda de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i DeBoitgues, del Consorci de Comerç té els següents espais que recreen els país dels Reis d’Orient amb l’eix central de la plaça de l’Estel.

Patge Shelín

Coneix la  història del Patge Shelín.

Espais:

·      Plaça de l’Estel

·      Mercat

·      Pati de jocs

Pati fonts reials

·      Carrer dels Tallers

·      Granja reial

·      Mina del Carbonet

·      Ponis reials

    ·      Carpa del Patge ShelínCol·labora-hi

Si vols fer algun taller, col·laborar o participar dins el muntatge de les diferents activitats, contacta amb nosaltres.

correu-e: correu@calaixdesastresantfeliu.cat
Tel: 93 666 47 77