Menu Close

Calaix de Sastre torna a participar dels actes de celebració de la Diada Nacional de Catalunya a Sant Feliu, amb aforament limitat i accès restringit

 

Enguany la nostra associació Calaix de Sastre tornarà a participar de l’ofrena floral especial amb motiu de la celebració de l’Onze de Setembre, Diada Nacional de Catalunya. I diem ofrena floral especial perquè l’Ajuntament l’ha traslladat del monument de l’Onze de Setembre a una activitat limitada a la Plaça Lluís Companys, tot seguint els protocols sanitaris pel coronavirus. Qui vulgui seguir l’acte, ho podrà fer a través de les xarxes socials de l’Ajuntament.

L’acte es farà divendres, 11 de setembre, a partir de les 12h del migdia, on dos representants de cadascuna de les entitats convidades farem l’ofrena floral. A l’acte també hi participarà l’alumnat de l‘Escola Municipal de Música, que intrerpretaran Els Segadors. Les ofrenes de les entitats i institucions es traslladaran més tard al monument del passeig de l’Onze de Setembre.

L’Ateneu i Òmnium Sant Feliu organitzen per cinquè any consecutiu un concert de la ContraBaix Big Band per celebrar la Diada. Serà aquest dijous a les 19h, al pati de l’Ateneu amb un repertori festiu basat en les big bands tradicionals de swing. L’ús de mascareta és obligatori, distància social i gel hidroalcohòlic.

PROTOCOL DE L’ACTE INSTITUCIONAL

11.00 h Recepció de les entitats assistents per l’entrada del c/ Rectoria.
11.45 h Repic de campanes de l’11 de Setembre
12.00 h Cant de la Senyera.
12.05 h Paraules de benvinguda de la presentadora Eva Murgui.
12.10 h Paraules de l’Alcaldessa, Lídia Muñoz.
12.20 h Ofrena floral institucional. Aquesta es farà en el següent ordre:
– Entitats locals
– Grups polítics
– Sindicatura Municipal de Greuges
– Ofrena institucional del Consistori. Aquesta serà realitzada pels portaveus
municipals.
12.25 h Himne dels Segadors, interpretat per 1 professor i 3 alumnes membres de
l’Escola Municipal de Música.
12.35 h Cloenda de l’acte.