Menu Close

Calaix de Sastre regala una entrada per a dues persones per assistir al concert homenatge a Miguel Ríos a la Sala Ibèria

L’associació Calaix de Sastre i l’empresa d’espectacles La Catifa Roja han renovat el seu compromís de col·laboració amb l’objectiu de donar visibilitat i promoure els concerts que s’organitzen al voltant del cicle Sant Feliu – Las Vegas. Els concerts tributs es fan a la Sala Ibèria de Sant Feliu de Llobregat i Calaix de Sastre regalará 2 entrades per a cada concert al Facebook de l’associació.

La primera cita serà el dissabte 8 de febrer, amb un concert homenatge a Miguel Ríos; el concurs de facebook ja està al nostre facebook i ja pots participar; el divendres 6 de març es farà una homenatge a Queen i al mític cantant Freddie Mercury.  La programació del cicle Sant Feliu – Las Vegas continuarà amb la Creedence Crearwater Revival el dissabte 4 d’abril.

Els propers concerts tributs tindran com a protagonistes a cantants que fan covers d’Aretha Franklin, de les Llegendes de la Música Negra o de Mecano. Al desembre hi haurà i un concert sorpresa.
Aquesta és la tercera edició del cicle de concerts Sant Feliu-Las Vegas al qual s’han afegit prop de 60 entitats de Sant Feliu de Llobregat.

Més info a www.calaixdesastresantfeliu.cat