Menu Close

Calaix de Sastre programa el 14è Pessebre Vivent de Sant Feliu els dies 27, 28, 29 i 30 al Pati Parroquial

Amb totes les mesures de seguretat, l’Associació Calaix de Sastre, organitzadora del Pessebre Vivent de Sant Feliu de Llobregat, tornarà a organitzar la catorzena edició del Pessebre Vivent. Joan Lorenzo, secretari de l’entitat, expressa que “Calaix de Sastre vol mantenir la flama encesa i la il·lusió de la tradició per adaptar-nos al context actual”. L’entrada màxima és per a 15 persones per a passis separats per grups bombolla.

Amb aquesta premissa, des de l’entitat “hem reduït el nombre d’escenes i les ubicarem en un nou lloc, el Pati Parroquial, un recinte exterior i tancat”. Malgrat la voluntat de programar el Pessebre Vivent, “tot dependrà de l’evolució de la pandèmia i se seguirà les indicacions de PROCICAT i el pla sectorial de la reobertura de la cultura popular”.

El nombre de figurants es reduirà per poder mantenir les distàncies de seguretat, tots aniran vestits d’època “i la mascareta corporativa que hem encarregat”.

Com s’organitzaran les entrades dels grups

Les entrades hauran d’adquirir-se anticipadament i “s’organitzaran grups d’un màxim de quinze persones, per mantenir un aforament molt limitat”

  • Totes les sessions inicien a les 18h, en passis de 20 minuts. El recorregut és exterior
  • Lloc: Pati parroquial de Sant Feliu de Llobregat
  • Adquirir entrades en aquest enllaç.