Menu Close

Calaix de Sastre organitza activitats per commemorar la Festa Major de Sant Llorenç

Tot i que les circumstàncies són especials i que l’Ajuntament ha decidit suspendre els actes de la Festa Major de Sant Llorenç a l’espai públic, aquesta estarà present a Sant Feliu. Amb totes les mesures de seguretat que són d’obligat compliment i les recomanacions que exigeix el PROCICAT  es desenvoluparà el concert de Festa Major, el repic de campanes, l’eucaristia i un espectacle familiar. I totes aquestes activitats, amb la col·laboració de Calaix de Sastre.

Des de la seva recuperació com a Festa Major, gràcies a associacions com Calaix de Sastre, Balls d’Envelat, la Agrupació Cultural Folklòrica i la Colla de Campaners de Sant Feliu, és la primera vega que la cita de l’estiu s’ha hagut de suspendre.

Malgrat tot les activitats, programades i organitzades per Calaix de Sastre per a la Festa Major de Sant Llorenç són les següents:

 

 

9 d’agost:

19.30h: Concert de Sant Llorenç amb el grup Ensemble Coracelli a la Catedral de Sant Llorenç. ENTRADA ESGLAONADA I AMB AFORAMENT LIMITAT.

El grup Ensemble Coracelli, concert de cambra on es farà una selecció de peces líriques acompanyades de música i veu.

Moment del concert de Festa Major de 2019 amb el grup Ave Verum.

10 d’agost:

11.45h: Repic de campanes de Festa Major.

12:00h: Eucaristia de Festa Major de Sant Llorenç amb el ball d’ofrena dels gegants Llorenç i Laia de l’ACF a la Catedral de Sant Llorenç. ENTRADA ESGLAONADA I AMB AFORAMENT LIMITAT.

19:00h: Espectacle familiar: Contes encaixonats de la Cia. deParrando al Pati de l’Ateneu. ENTRADA ESGLAONADA I AMB AFORAMENT LIMITAT.

 

 

Teniu tota la informació dels actes que es fan aquest cap de setmana en aquest enllaç.

 

Per a més informació, podeu entrar a:
Twitter: @calaixsastresf
www.facebook.com/calaixdesastresantfeliu/
www.calaixdesastresantfeliu.cat