Menu Close

Calaix de Sastre felicita a CineBaix pel seu aniversari: 15 anys de projecte cultural per a Sant Feliu

Avui, 4 de novembre, CineBaix fa 15 anys. Felicitats! Durant aquests anys CineBaix s’ha convertit en un projecte cultural i ciutadà cabdal per a SantFeliu i per a la comarca, consolidant una oferta de cinema de qualitat i un programa com el CineBaix.Educa.
Han tirat endavant molte iniciatives: la Mostra de CineBaix, el Cicle de cinema infantil, les sessions de cinefòrums i de cinema documentat, les retransmissions d’òperes i ballets, i l’organització d’actes en col·laboració amb entitats i moviments socials. Tot amb una gestió sostenible econòmicament i ambientalment i, últimament, amb una coordinació més que excel·lent per posar en pràctica les distàncies de seguretat i evitar els rebrots… perquè com sempre hem dit #laculturaéssegura.

15 anys es mereixen una celebració que, ara per ara, la pandèmia no ens permet. Però la fareu… i segur que serà sonada!!!

Des de Calaix de Sastre us volem felicitar per tot el que heu fet i per tot el que fareu. Perquè sempre hem de mirar cap endavant i pensar en tot el camí que ens resta per recórrer.