Menu Close

Aplec de la Salut 2012

Per segon any consecutiu, Calaix de Sastre, ha organitzat l'Aplec de la Salut. Aquest arriba a la seva 16a edició i es realitza cada any el dilluns de Pasqua Granada.

Enguany l'Aplec s'ha fet el 28 de maig.  La mare de Déu de la Salut va sortir de la plaça de la Vila fins arribar a l'ermita de la Salut, on serà rebuda per diverses entitats de la ciutat que oferiran els seus cants i les seves actuacions.

Abans però es va fer un emotiu homenatge a Benito González Vázquez que es va deixar el passat estiu, i era la persona responsable de transportar amb carro la mare de Déu.

El pregó enguany l'ha fet la santfeliuenca Gemma Subirana, activista cultural i persona involucrada en moltes entitats i colles de la ciutat.

Després de l'actuació de les colles, on cal destacar la preestrena de la colla de foc i tabals El Tro de Falguera, es va fer l'eucaristia presidida per Mns. Agustí Cortés Soriano. Seguidament, a les 13h, l'esbart titular de l'ACF va dansar el tradicional ball de la soca i finalment audició de sardanes a càrrec de la Cobla Contemporànea.

Es va completar el dia amb un bon dinar i el sorteig de la rifa d'un xai.

El número guanyador ha estat el 847.

Consulteu el cartell i el  programa d'actes