Menu Close

Aplec de la Salut 2011

Amb gran participació s'ha celebrat la 15a edició després del a seva recuperació l'Aplec de la Salut.

El número guanyador de la rifa del xai ha estat el 661.

Després de 14 edicions de l'Aplec a mans dels Amics de les Tradicions, grup que el va recuperar, Calaix de Sastre n'ha agafat el relleu.

Ha estat el 13 de juny de 2011 a l'ermita de la Salut.

S'ha pujat la Mare de Déu des de la plaça de la Vila, amb el seu carro conduit pel Benito fins l'ermita, amb l'acompanyament dels trabucaires i l'Hermandad Nostra Sra. de la Salud. Un cop allà dalt s'ha donat la benvinguda i la pregonera d'enguany: Maria Isabel Capmany ha realitzat el pregó.

Després s'han fet diferents actuacions de les colles i corals de Sant Feliu. Seguidament  l'eucaristia presidida per Mns. Agustí Cortés, bisbe de Sant Feliu. Un cop acabada l'esbart Sant Feliu de l'ACF ha ballat el tradicional ball de la soca i hi ha hagut audició de sardanes. Després de dinar, on el temps va aguantar, es va fer la rifa del xai i l'entrada de la Mare de Déu a l'ermita, amb l'estrena d'un Ave en honor seu.

També s'han publicat els nous goigs en honor a la Mare de Déu de la Salut.

L'exposició d'enguany: "El nostre campanar: vida i testimoni" inaugurada a l'Aplec (en motiu dels 15 anys dels campaners), es podrà veure al vestíbul de la sagristia de la catedral de Sant Llorenç fins el proper 26 de juny.

Participeu-hi!!                                                                              Veure cartell – programa

Si voleu ajudar en l'organització dels propers anys, poseu-vos en contacte amb nosaltres!